Skyline konkurs

Skyline er et dansk bredbåndsselskab, som nu er gået konkurs. Skyline’s mange bannerreklamer på nettet og andre steder reklamerede med at Skyline var “Danmarks billigste bredbånd”, men Skyline bredbånd var tilsyneladende for billig, da selskabet nu har indgivet konkursbegæring.

Skyline fik dermed kun 5 års levetid på det danske marked for bredbåndsforbindelser og Skyline’s konkurs kommer til at ramme 40.000 kunder og 156 medarbejdere. Det er endnu usikkert hvad der kommer til at ske med selskabet, men kurator i boet vil sikkert forsøge at sælge Skyline til et andet teleselskab.

“Vi er enormt kede af de konsekvenser, som lukningen af Skyline får for vores medarbejdere, men vi ser desværre ingen anden udvej, hvis vi skal beskytte resten af koncernen, som er sund og veldrevet”, udtaler administrerende direktør Chris Dahlerup, ELRO Erhverv A/S.

Skyline’s konkurs bliver dyr for ELRO koncernen med hovedsæde i Randers for tabet beløber sig til intet mindre end 1,5 milliarder kr. ELRO driver også anden virksomhed end den nu konkursramte bredbåndsudbyder Skyline – ELRO forsyner nemlig omkring 100.000 danske husstande og virksomheder med elektricitet.

Find en anden udbyder af bredbåndsforbindelser her